top of page

Summertime

Chalet Manjefiek ontvangt ondertussen reeds 2 maanden haar gasten. Sommigen hadden mooi weer, anderen hadden pech! Het weer kan je nu éénmaal niet bestellen.


Op de facebook-pagina staan enkele recensies, het doet ons veel plezier te lezen dat de gasten het een leuke plek vinden. Ook ontvingen we leuke foto's:De hondjes zien er gelukkig uit!

Wijzelf besloten om er éénmaal per maand naar toe te gaan, kwestie dat we er ook kunnen van genieten :-), en even te kunnen chillen.

Zo maakten we kennis met onze buurvrouwen, de Limousins, die Roland (de boer) in de wei achter onze tuin liet.Ook kregen we dagelijks bezoek van de vosVan de everzwijnen die we in de verte zagen, maar die waarschijnlijk door de geur van onze honden, gelukkig rechtsomkeer maakten - van de haas die 's morgens aan de tuinomheining stond.... daar hebben we, helaas, geen foto's kunnen van maken!


Maar als je 's avonds op het terras kan genieten van de zonsondergang, dan kan je alleen maar blij van worden, niet?Meer foto's kunnen jullie bekijken op onze FB-pagina.


We wensen onze toekomstige gasten een heel leuk verblijf met veel zon!

43 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page