top of page

House of fun!

Een jaar geleden ontvingen wij de sleutel van ons droomhuisje! Alle hens aan dek om de deadline van mei 2019 te halen. Voor onze toekomstige gasten en hun honden wilden we een aantrekkelijke chalet aanbieden, zonder zorgen!


We denken dat dit gelukt is!


De volledige honden-proof omheining van 1m80, de mooie wandelingen die vanaf de poort kunnen gemaakt worden (tevens te volgen op de app "Wikiloc")…. het "Manjefiek" uitzicht op de vallei met af en toe verschijning van vossen, herten (zelf hebben wij een hele familie everzwijnen - netjes op een rij - kunnen spotten!


Nu zullen jullie denken, ah... alles is nu afgewerkt.


Neen dus, we willen dit jaar nog verschillende zaken uitvoeren: in de kleinste slaapkamer wordt het dubbelbed vervangen door een stapelbed zodat er meer ruimte is, de boomstronken in het gazon vooraan verdwijnen, de voordeur en de ramen worden herschilderd en we denken er aan om in de badkamer het bad te verwijderen en er een inloopdouche te plaatsen.


Enkele gasten hebben reeds opnieuw geboekt voor 2020 en daar zijn we zeer blij om. Dit bewijst dat we goed bezig zijn toch?We wensen jullie een "Manjefiek" 2020.

14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page