Wij steunen de stichting die Greyhounds opvangt en hier ter adoptie aanbiedt

Stichting Greyhounds in Nood Nederland, kortweg GINN, helpt al bijna 20 jaar verwaarloosde en mishandelde Galgo’s en Greyhounds in binnen- en buitenland. Ons GINN-team bestaat uit ongeveer 25 zeer gemotiveerde vrijwilligers die zich allemaal onbetaald en met veel enthousiasme inzetten voor het welzijn van de windhond in nood en dit heeft er toe geleid dat er al meer dan 2200 windhonden hun gouden mandje hebben gevonden in Nederland en België. Kijk voor meer informatie over onze stichting op deze link: http://www.greyhoundsinnood.nl/pages/de-stichting.

Het is niet 'u vraagt, wij draaien', dus aan iedere adoptie gaat een intensieve procedure vooraf, zoals o.a. een intake en een huisbezoek. Ook na adoptie houden we graag contact en blijven beschikbaar bij eventuele problemen.

Naast het afnemen van de honden uit de Spaanse en Ierse asielen, zorgen we ook dat er spullen worden gedoneerd (voer, manden, dekens, medicatie, riemen etc) en proberen we naar de asiels af en toe een financiële gift over te maken.

Via een verkoopkraam op diverse (honden)evenementen en een webshop, halen wij de extra geld binnen en 1 x per jaar organiseren we een veiling voor één van onze asiels.

  • Facebook Social Icon